top of page

Wie ben ik

Patrick en Natalie-039.jpg

Jouw Performance naar de Next Level

Ben je niet (meer) tevreden over het resultaat van jouw prestaties? Herken je het gevoel dat jouw hoofd zegt dat je beter kan, maar je lichaam werkt niet mee?

Of het nou gaat om een sportprestatie of présence op jouw podium, Performance Coaching helpt je om jouw "Next Level" te bereiken.

Mijn naam is Patrick Bommelé

Mijn passie is jou te helpen om jouw performance naar het niveau te krijgen waardoor jij gelukkiger in het leven gaat staan.

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam op het gebied van het geven van training, coaching en voedingsadvies. Als voormalig meervoudig wereldkampioen ninjitsu weet ik hoe belangrijk presteren is en ken ik het belang van een goede coach naast je.
 

Tijdens mijn opleiding aan de sportacademie begon ik als weerbaarheidstrainer voor scholen.
In 2003 kwamen daar de eerste grote ontwikkelingen en samenwerkingen uit met Gemeente
Den Haag - Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn. Dit omvatte nieuwe dans- en zelfverdedigingscursussen voor het basis en middelbaar onderwijs.

Fitness, voeding en personal training werden in deze jaren een steeds belangrijker onderdeel in de maatschappij en ik benutte de kansen om mij hierin te ontwikkelen. 
In 2007 behaalde ik dan ook mijn diploma Personal Trainer en ontdekte ik het plezier van persoonlijke coaching.   

Naast sport heeft theater en muziek altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven, zo zing ik al jaren als (lead-)zanger bij diverse groepen en orkesten. Ook het theater is geen onbekend terrein, vanaf 15 jarige leeftijd speel, dans en zing ik in diverse musicals, soms meerdere producties per jaar. 

Deze combinatie van coaching en theater heeft mij ook op professioneel gebied al vele samenwerkingen opgebracht. Zo ben ik meerdere semesters als gastdocent uitgenodigd bij het Conservatorium Almaar en het CKV Almere.

Door deze ervaring leerde ik dat er ook in dit veld veel behoefte is aan Performance Coaching.

bottom of page